0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

OMRON

Eén van de merken die UNIS Group al jaren repareert en waar UNIS Group onderhoud op verleent is Omron. Omron Industrial Automation is actief op het gebied van fabrieks- en machineautomatisering en levert complete productiesystemen en producten hiervoor. Omron Electronic Components voorziet afnemers van klasseproducten op maat, zoals printrelais en -schakelaars, connectoren en fotomicrosensoren. Omron Healthcare houdt zich bezig met gezondheidstechnologie en ontwikkelt medische apparatuur voor therapieën en diverse producten voor zelfmedicatie.

De geschiedenis van Omron

In 1933 richtte Kazuma Tateisi in Japan zijn bedrijf Tateisi Electric Manufacturing Co. op, hij startte met het produceren van een snelle tijdklok voor röntgenopnames. In de jaren erna professionaliseerde de organisatie en ontwikkelde en produceerde Tateisj veel nieuwe en vaak innoverende (automatiserings-)producten. Zo lanceerde hij in 1971 de eerste pinautomaat ter wereld. In 1959 werd Omron als handelsmerk vastgelegd en in 1990 veranderde het bedrijf zijn naam in Omron Corporation.

Omron Testsystemen

Met behulp van de testsystemen van UNIS Group is het mogelijk om elektronica van Omron te testen voordat de gerepareerde elektronica naar de klant wordt teruggestuurd.

Voorraad Omron

UNIS Group heeft een uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte (gereviseerde) elektronica van Omron op voorraad liggen.

Reparatie Omron

Technici van UNIS Group repareren elektronica van Omron op componentniveau, ondersteund door geavanceerde meet- en testapparatuur. Zowel end-of-life elektronica als nieuwere series worden vakkundig gerepareerd.

23570 resultaten