0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

PILZ

Pilz richt zich met haar bedrijfsvoering op veiligheid voor mens, machine en milieu. Dit doet Pilz door producten, systemen en diensten op het gebied van veiligheids- en automatiseringstechniek te leveren. Sensoren, relais, besturingssystemen en aandrijvingen behoren hiertoe. De oplossingen van Pilz worden in alle segmenten van de machine- en installatiebouw toegepast. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de auto-, en verpakkingsindustrie, robottoepassingen en de branches windenergie en spoorwegtechniek.

De geschiedenis van Pilz

De firma is in 1948 opgericht in Ostfildern, nabij Stuttgart, in Duitsland. Na meer dan 70 jaar heeft het familiebedrijf 42 dochterondernemingen en is het gevestigd op alle continenten.

Reparatie Pilz

Technici van UNIS Group repareren elektronica van Pilz op component niveau, ondersteund door geavanceerde meet- en testapparatuur. Zowel nieuwere series als end-of-life elektronica worden vakkundig gerepareerd.

Pilz Testsystemen

Met behulp van de testsystemen van UNIS Group, is het mogelijk om elektronica van Pilz te testen, voordat het naar de klant wordt teruggestuurd.

Voorraad Pilz

UNIS Group heeft een grote voorraad nieuwe en gebruikte (gereviseerde) elektronica van Pilz op voorraad liggen.

4034 resultaten