0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

Schneider

De Franse multinational Schneider Electric innoveert in het belang van meerdere actoren: zijn klanten, partners en de planeet. Vier van de grootste markten die deel uit maken van Schneider Electric consumeren samen ruim 70 procent van de energie in de wereld. Hierdoor zijn er kansen om het gebruik van duurzame energie op grote schaal aantrekkelijker te maken. Schneider Electric ontwikkelt technologieën en oplossingen om energie en processen te beheersen op een efficiënte, veilige, duurzame en betrouwbare wijze.

De geschiedenis van Schneider

Schneider Electric werd opgericht tijdens de Europese Industriële revolutie in 1836. Het bedrijf specialiseerde zich in de ijzer- en staalsector, scheepsbouw, zware machines en later ook in de elektriciteitsbranche. Tot op het heden houdt Schneider Electric zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van technologieën en software om zo energie en processen beter te beheersen.

Reparatie Schneider

Technici van UNIS Group repareren elektronica van Schneider op component niveau, ondersteund door geavanceerde meet- en testapparatuur. Zowel nieuwere series als end-of-life elektronica worden vakkundig gerepareerd.

Schneider Testsystemen

Met behulp van de testsystemen van UNIS Group, is het mogelijk om elektronica van Schneider te testen, voordat het naar de klant wordt teruggestuurd.

Voorraad Schneider

UNIS Group heeft een grote voorraad nieuwe en gebruikte (gereviseerde) elektronica van Schneider op voorraad liggen.

16993 resultaten