0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

SIEMENS

Siemens is een internationaal bedrijf dat zich focust op elektronica en elektrotechniek. Siemens werd in 1847 opgericht en opereert inmiddels wereldwijd in verschillende sectoren zoals in de industrie, energie en gezondheidszorg.

De geschiedenis van Siemens

In 1847 legde Werner von Siemens de basis voor Siemens, toen nog onder een andere naam: Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske. Het huidige bedrijf  Siemens ontstond in 1966 toen Siemens & Halske AG met Siemens-Schuckertwerke AG en Siemens-Reiniger-Werke AG fuseerde.

Siemens Testsystemen

Met behulp van de testsystemen van UNIS Group, is het mogelijk om elektronica van Siemens te testen, voordat het naar de klant wordt teruggestuurd.

Voorraad Siemens

UNIS Group repareert jaarlijke vele Siemens items, waaronder SIMATIC S5 en SIMATIC S7. Naast reparatie, is het ook mogelijk om Siemens items bij UNIS Group te kopen. Op alle nieuwe Siemens items geven we een verlengde Siemens garantie.

Reparatie Siemens

Technici van UNIS Group repareren elektronica van Siemens op component niveau, ondersteund door geavanceerde meet- en testapparatuur. Zowel nieuwere series als end-of-life elektronica worden vakkundig gerepareerd. Bijvoorbeeld Siemens SIMATIC HMI panels

134648 resultaten