0 Vergelijken
 • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
 • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
 • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
 • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer
Onze specialistische diensten

UNIS Group is gericht op het bevorderen van de continuïteit van industriële productieprocessen. We bieden specialistische diensten om de conditie en risico’s van uw systemen te bewaken en geven inzicht in de voorraad en beschikbaarheid van reserveonderdelen voor uw geïnstalleerde elektronische modules. Door het verzorgen van reparaties reduceren we stilstand van productieprocessen op een zo duurzaam mogelijke manier. We zijn hierdoor uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van industriële elektronica.

 • Verkoop
  Verkoop

  Onze uitgebreide voorraad zorgt ervoor dat uw machines met minimale vertraging weer operationeel zijn. We hebben ruim 150.000 modules op voorraad, dit zijn zowel nieuwe, gebruikte als end-of-life onderdelen.

  Lees meer
 • Proces automatisering
  Proces automatisering

  Uw besturingsproces automatiseren, een groeiende behoefte aan betrouwbare (productie)data, strengere kwaliteits- of milieueisen of een verouderde productielijn? Wat de reden ook is, wij ondersteunen u bij het automatiseren en updaten van uw industriële processen en machines. Van het ontwerpen van specifieke besturingssoftware tot het begeleiden van een veelomvattend migratietraject.

  Lees meer
 • Laboratorium automatisering
  Laboratorium automatisering

  Het jongleren tussen verschillende projecten, een beperkt budget en de druk om resultaten te behalen kan voor veel onrust binnen een laboratorium zorgen. Door het automatiseren van uw laboratorium voorkomt u onnodige stress op de werkvloer, terwijl u de algehele efficiëntie van uw processen verbetert.

  Lees meer
 • Gebouw automatisering
  Gebouw automatisering

  Onze service op het gebied van ‘Building Automation’ omvat alle (elektronische) besturingen voor gebouwautomatisering. Hieronder vallen automatiseringssystemen op het gebied van Comfort en Fire and Security. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektronische besturingen van klimaatsystemen (HVAC) van Honeywell, die onder andere aanwezig zijn in ziekenhuizen, hotels en luchthavens over de hele wereld.

  Lees meer
 • Inventarisatie en evaluatie
  Inventarisatie en evaluatie

  Als u weet hoe uw geïnstalleerde systemen eraan toe zijn, voorkomt u verrassingen en vermindert u risico’s. UNIS Group biedt u zekerheid met de inventarisatie- en evaluatieservice.

  Lees meer
 • Risicoanalyse en onderdelenbeheer
  Risicoanalyse en onderdelenbeheer

  Bij stilstand van een productieproces gaat vaak veel tijd verloren, wat bijzonder kostbaar kan zijn. Het kan dagen, soms weken duren voor de oorzaak van een storing is gevonden, vervangende elektronica ter plaatse is en de installatie weer operationeel is. Met onze unieke softwareapplicatie kunt u de uitvaltijd van geïnstalleerde elektronica en de daarmee gemoeide kosten verlagen.

  Lees meer
 • Critical Stock Management
  Critical Stock Management

  Heeft u een compleet overzicht van alle elektronica in uw systemen? Op papier? Of zit deze waardevolle kennis vooral in het hoofd van een handjevol ervaren collega’s. Of in de servicesystemen van verschillende fabrikanten? Wat als deze informatie op een kritiek moment niet beschikbaar is? Of wat als er bij een storing reserveonderdelen van de plank worden gehaald, maar ze niet blijken te werken?

  Lees meer
 • Internet of Things
  Internet of Things

  Internet of Things (IoT), in onze branche ook wel bekend als Industrie 4.0, verbindt uw industriële systemen en apparaten via online diensten met elkaar. Vaak zijn uw industriële systemen en sensoren al geschikt om op afstand uit te lezen. Door dit te koppelen aan een IoT-platform ziet u real-time op uw pc of mobiele device hoe uw machines eraan toe zijn. Zo kunt u bij een storing of afwijking in uw elektronische apparatuur direct actie ondernemen.

  Lees meer
 • On-site service
  On-site service

  Heeft u te maken met een storing of defect, wellicht zonder duidelijke oorzaak? Of wilt u weten hoe uw elektronica er aan toe is? Naar aanleiding van uw specifieke vraag verlenen wij service op maat bij u op locatie. We komen zo snel mogelijk bij u langs. Met onze on-site service stellen we ter plaatse de conditie van uw elektronische systemen vast en geven we u inzicht in de oorzaak van storingen en defecten.

  Lees meer
 • PROFIBUS
  PROFIBUS

  Een lopend productieproces betekent niet dat uw industriële netwerk in goede conditie is. Ervaart u bijvoorbeeld incidenteel uitval of werkt de communicatie in uw netwerk niet naar behoren? Dit kunnen tekenen zijn van een naderende productiestilstand. Stilstand kan u veel tijd en geld kosten. UNIS Group biedt u de oplossing. Met onze alles-in-één service op locatie helpen wij uw productieproces draaiende te houden. Wij bereiden u voor op de toekomst en bieden een totaaloplossing om stilstand te verminderen.

  Lees meer
 • PROFINET
  PROFINET

  Een PROFINET-netwerk is complex en kan duizenden apparaten in uw industriële installatie met elkaar verbinden. De exacte communicatie van het netwerk zorgt ervoor dat uw productieproces zeer e­fficiënt kan draaien of uw uptime wordt verhoogd. Wat uw doelstellingen ook zijn, een PROFINET-netwerk dat in goede staat verkeert is essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering en het besparen van tijd en geld. UNIS Group ondersteunt u hierin. Wij voeren PROFINET-diagnostiek op locatie uit om uw netwerk in kaart te brengen, door te meten en te optimaliseren, zodat u de beste resultaten behaalt.

  Lees meer
 • Gratis ophaalservice
  Gratis ophaalservice

  We voorzien u van een offerte en halen uw defecte elektronica op. Na uw akkoord repareren we het item voor u.

  Lees meer
 • R&D-oplossingen
  R&D-oplossingen

  Onze afdeling Research and Development pakt samen met u uiteenlopende industriële vragen en problemen op. Van redesign van bestaande elektronica en het zoeken naar compatibele alternatieven tot de ontwikkeling van testopstellingen om custom-made modules te testen: deze dienst is helemaal toegespitst op het oplossen van uw specifieke uitdagingen.

  Lees meer
 • Recycling
  Recycling

  Onze toekomst is circulair, daar zijn we het vandaag de dag over eens. Maar bij UNIS Group weten we dat al veel langer: de kern van onze dienstverlening is duurzaam en circulair. We zorgen er sinds 1984 voor dat onze klanten wereldwijd zo lang mogelijk gebruik maken van bestaande systemen, zodat ze niet gedwongen worden om te investeren in nieuwe systemen. UNIS Group biedt een duurzame reparatieservice aan om de levensduur van uw industriële apparatuur te verlengen. Als componenten niet meer leverbaar zijn, gaan we in overleg met de klant op zoek naar compatibele alternatieven.

  Lees meer
 • Inkoop
  Inkoop

  UNIS Group is altijd geïnteresseerd in de overname van industriële elektronica. Wij ondersteunen onze klanten met oplossingen om downtime te verminderen, bijvoorbeeld door het leveren van (gereviseerde) onderdelen uit voorraad. Om die voorraad op peil te houden, kopen wij dagelijks nieuwe, defecte of end-of-life elektronica in. Dankzij onze voorraad zijn wij in staat om u en andere bedrijven snel te helpen tijdens stilstand.

  Lees meer
 • Reparatie
  Reparatie

  UNIS Group repareert wereldwijd. Een reparatie vindt plaats op het hoofdkantoor in Nederland en op onze reparatievestigingen in Polen, China, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk. Vakkundige technici repareren op componentniveau, ondersteund door geavanceerde meet- en testapparatuur. UNIS Group is gespecialiseerd in de reparatie van zowel end-of-life, gebruikte en nieuwe elektronica. Lees hier meer over het reparatieproces.

  Lees meer
 • Onderhoud
  Onderhoud

  Zorg ervoor dat uw productieprocessen te allen tijde probleemloos verlopen en kies voor onze professionele onderhoudsdiensten, waaronder: reiniging, testen en preventief onderhoud.

  Lees meer
 • Spoedservice
  Spoedservice

  Ervoor zorgen dat uw productieprocessen probleemloos dóórgaan, dat vinden wij belangrijk. Ook als uw industriële elektronica buiten werktijd defect raakt. Wanneer een onderdeel stilstand veroorzaakt en zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen moet worden, dan biedt UNIS Group een spoedservice met snelle doorlooptijd.

  Lees meer