0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

Gebouw automatisering

Gebouwautomatisering

Onze service op het gebied van ‘Building Automation’ omvat alle (elektronische) besturingen voor gebouwautomatisering. Hieronder vallen automatiseringssystemen op het gebied van Comfort en Fire and Security. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektronische besturingen van klimaatsystemen (HVAC) van Honeywell, die onder andere aanwezig zijn in ziekenhuizen, hotels en luchthavens over de hele wereld.

Preferred Supplier en Authorized Service Center

We hebben jarenlange kennis van en ervaring met het repareren, testen en onderhouden van deze automatiseringssystemen voor uw gebouwen. We zijn merkonafhankelijk, maar zijn gespecialiseerd in Honeywell HVAC producten. We zijn niet alleen een ‘Honeywell Preferred Supplier’, we zijn tevens een ‘Authorized Honeywell Service Center’.

Continuïteit door onze totaaloplossing

We leveren nieuwe en gereviseerde producten, maar onze vakkundige engineers bieden daarnaast een totaaloplossing: zij analyseren problemen en ontwikkelen hiervoor (automatiserings)oplossingen. We onderhouden systemen en producten die niet meer door de fabrikant worden ondersteund en bieden daarmee continuïteit van uw huidige systemen.

Met onze unieke testapparatuur kunnen we producten functioneel testen en systeemtesten uitvoeren. Op die manier zorgen we ervoor dat uw systemen (na reparatie) weer betrouwbaar en probleemloos werken. U ontvangt van ons tot twee jaar garantie.

Reparatie, revisie en voorraad van essentiële onderdelen 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via sales@unisgroup.com of +31 566 62 44 62 en we bespreken de mogelijkheden graag met u. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Bericht
* is verplicht