0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

Internet of Things

Internet of Things

Internet of Things (IoT), in onze branche ook wel bekend als Industrie 4.0, verbindt uw industriële systemen en apparaten via online diensten met elkaar. Vaak zijn uw industriële systemen en sensoren al geschikt om op afstand uit te lezen. Door dit te koppelen aan een IoT-platform ziet u real-time op uw pc of mobiele device hoe uw machines eraan toe zijn. Zo kunt u bij een storing of afwijking in uw elektronische apparatuur direct actie ondernemen.

IoT Starter Kit

Een laagdrempelige manier om met IoT kennis te maken is onze IoT Starter Kit. Deze IoT Starter Kit is ideaal voor het draadloos monitoren en visualiseren van uw industriële systemen en het stelt u in staat om de conditie ervan te bewaken. Hiermee zet u een eerste stap in de implementatie van IoT. Dit kan door gebruik van de IQRF-technologie buiten het bestaande (wifi) netwerk om. Daarnaast kunnen we op basis van uw wensen een uitgebreider, op maat gemaakte IoT-oplossing voor u ontwikkelen en implementeren.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via sales@unisgroup.com of +31 566 62 44 62 en we bespreken de mogelijkheden graag met u. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Bericht
* is verplicht