0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

Inventarisatie en evaluatie

Inventarisatie en evaluatie

Als u weet hoe uw geïnstalleerde systemen eraan toe zijn, voorkomt u verrassingen en vermindert u risico’s. UNIS Group biedt u zekerheid met de inventarisatie- en evaluatieservice.

We voeren op locatie een uitgebreide inventarisatie van de geïnstalleerde elektronica uit en we maken met een gedetailleerd rapport inzichtelijk welke elektronica mogelijk een risico vormen. We evalueren de toekomstige vraag naar onderdelen, de beschikbaarheid daarvan, welke reserveonderdelen u zelf op voorraad hebt liggen en welke elektronica we voor u kunnen repareren.

U kunt vervolgens actief en doelgericht handelen. Met een onderhoudsplanning zorgt u voor het preventief vervangen van tijdgevoelige onderdelen, hierdoor vermindert u het risico op stilstand van uw machines. Ook maakt u onderbouwde keuzes over toekomstige reparaties, revisie, inkoop en migratie van geïnstalleerde elektronica.

Inventarisatie, risicoanalyse en beheer van kritische reserveonderdelen met Critical Stock Management

Met onze service Critical Stock Management helpen wij u inzicht te krijgen in uw installaties, de beschikbaarheid van onderdelen te optimaliseren en de risico’s van uw installaties te verminderen. Een combinatie van inventarisatie, risicoanalyse en management van kritische reserveonderdelen, allemaal in één dienst.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via sales@unisgroup.com of +31 566 62 44 62 en we bespreken de mogelijkheden graag met u. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Bericht
* is verplicht