Inventarisatie en risicomanagement

Door te weten hoe uw geïnstalleerde systemen er aan toe zijn, vermindert u risico’s. UNIS Group geeft u inzicht in toekomstige reparaties, revisiemogelijkheden van componenten en de verkrijgbaarheid van reserveonderdelen voor uw geïnstalleerde elektronica.

Uitgebreide inventarisatie

Een specialist van UNIS Group komt bij u langs en maakt een uitgebreide inventarisatie van de geïnstalleerde elektronica. We analyseren de apparatuur en kijken welke elektronica aanwezig zijn. Heeft u machines die onder spanning moeten blijven? Bij de inventarisatie op locatie moet er iemand aanwezig zijn die de besturing spanningsloos kan maken. Is dit niet het geval, dan is het in sommige gevallen lastig het juiste artikelnummer te achterhalen. Onze ervaren medewerkers kunnen dan op basis van de functionaliteit een schatting doen.

Gedetailleerde risicoanalyse

U ontvangt een gedetailleerd rapport van ons. Hierin beschrijven we per artikel of het artikel te repareren is, of het voldoende leverbaar is en wat UNIS Group voor u kan betekenen. We maken een inschatting van de toekomstige vraag naar onderdelen en de beschikbaarheid daarvan. Op die manier stellen we voor u vast welke elektronica mogelijk een risico vormen en welke elektronica we de komende jaren voor u kunnen repareren en leveren.

Voorkom ongeplande stilstand en vroegtijdige uitval van uw systemen

Door inzichtelijk te maken welke elektronica geïnstalleerd is en door het laten uitvoeren van een risicoanalyse, voorkomt u verrassingen. U kunt actief handelen. Met een onderhoudsplanning zorgt u voor het preventief vervangen van onderdelen die vroegtijdig verslijten, hiermee verlaagt u de uitvaltijd van uw machines. Ook kunt u onderbouwde keuzes maken over de reparatie, revisie, inkoop en migratie van geïnstalleerde elektronica.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!