On-site service

Heeft u te maken met een storing of defect, wellicht zonder duidelijke oorzaak? Of wilt u weten hoe uw elektronica er aan toe is? Naar aanleiding van uw specifieke vraag verlenen wij service op maat bij u op locatie. We komen zo snel mogelijk bij u langs. Met onze on-site service stellen we ter plaatse de conditie van uw elektronische systemen vast en geven we u inzicht in de oorzaak van storingen en defecten.

Welke service bieden wij op locatie aan?

  • Inspectie van de apparatuur
  • Lokaliseren en identificeren van de storing of het defect
  • Uitlezen van software, parameters en instellingen
  • Indien mogelijk verhelpen van defecten en/of storingen bij u op locatie
  • Analyseren van industriële netwerken zoals PROFIBUS / PROFINET
  • Risicoanalyse en beheer van reserveonderdelen

Snel en professioneel

Door onze geografische spreiding zijn onze vakkundige technici snel ter plaatse. We hanteren de hoogste kwaliteitsstandaarden en werken volgens een professionele procedure.

Specialistische service en uitgebreide voorraad

Wordt de storing veroorzaakt door defecte elektronica? Wij reinigen, repareren en testen het onderdeel voor u in één van onze reparatievestigingen. U kunt er óók voor kiezen om uw defecte elektronica om te ruilen voor geteste elektronica uit onze voorraad. Een tijd- en kostenbesparende optie waarbij wij u direct een getest reserveonderdeel uit voorraad toesturen in ruil voor de defecte elektronica.

Geïnteresseerd?

Onze technici staan voor u klaar en komen graag bij u langs voor een uitgebreide probleemanalyse en specialistische on-site service. Neem contact met ons op om de situatie en mogelijkheden te bespreken, u kunt ons bereiken via 0566 62 44 62 of per e-mail sales@unisgroup.com.

Bel mij terug!

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!