0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

PROFIBUS

PROFIBUS

Een lopend productieproces betekent niet dat uw industriële netwerk in goede conditie is. Ervaart u bijvoorbeeld incidenteel uitval of werkt de communicatie in uw netwerk niet naar behoren? Dit kunnen tekenen zijn van een naderende productiestilstand. Stilstand kan u veel tijd en geld kosten. UNIS Group biedt u de oplossing. Met onze alles-in-één service op locatie helpen wij uw productieproces draaiende te houden. Wij bereiden u voor op de toekomst en bieden een totaaloplossing om stilstand te verminderen.

Unieke PROFIBUS-tool

Een specialist van UNIS Group komt bij u langs om het PROFIBUS-netwerk in kaart te brengen en uw industriële installatie grondig door te meten. Met behulp van een speciaal ontwikkelde PROFIBUS-tool wordt er een storingsanalyse uitgevoerd. De tool analyseert uw PROFIBUS-netwerk door middel van onderstaande functionaliteiten:

  • Bus Monitor voor een overzicht van de beschikbare PROFIBUS-nodes
  • Oscilloscoop voor beoordeling van het signaalniveau
  • Staafdiagrammen die de kwaliteit van de PROFIBUS-nodes aangeven
  • Topologie scan
  • Rapportage
  • Mogelijkheid om als DP-master te fungeren

De informatie uit de storingsanalyse geeft de kwaliteit van uw PROFIBUS-netwerk weer. U ontdekt de zwakke schakels van uw installatie en krijgt inzicht in hoe u deze kunt verbeteren. Dankzij heldere rapportage kunt u bij een storing het defect sneller lokaliseren en oplossen. Doet de storing zich sporadisch voor, dan kunnen wij uw PROFIBUS-netwerk 24/7 monitoren om te lokaliseren waar het probleem zich voordoet.

Spoedoplossing

Ruis, reflecties, spanningsdips, problemen met de afsluitweerstand, dubbele adressen, draadbreuken en configuratiefouten zijn klassieke fouten die een PROFIBUS-netwerk stil kunnen leggen. Dit wilt u zo snel mogelijk oplossen. Elke minuut dat uw productie stilstaat is een kostbare minuut. Naast onderhoud kunt u UNIS Group daarom ook inschakelen voor spoedgevallen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via sales@unisgroup.com of +31 566 62 44 62 en we bespreken de mogelijkheden graag met u. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Bericht
* is verplicht