Klantspecifieke R&D-oplossingen

Onze afdeling Research and Development pakt samen met u uiteenlopende industriële vragen en problemen op. Van redesign van bestaande elektronica en het zoeken naar compatibele alternatieven tot de ontwikkeling van testopstellingen om custom-made modules te testen: deze dienst is helemaal toegespitst om uw specifieke uitdagingen op te lossen.

Redesign van bestaande elektronica

UNIS Group maakt (end-of-life) elektronica voor u op maat. Hierdoor wordt u niet gedwongen te investeren in een compleet nieuw systeem, maar blijft uw vertrouwde machine operationeel door het aanpassen van de elektronica. Wordt de elektronica niet meer geleverd? UNIS Group kan, na een grondige analyse, de elektronica redesignen.

Ontwikkeling van specifieke testopstellingen

Op aanvraag bouwen wij testopstellingen. Hiermee kunnen we specifieke reparaties voor de klant op onze afdeling R&D uitgebreid testen. Daarnaast kan het bij modules voorkomen dat aansluitgegevens en/of aansturing van software onbekend zijn. Ook hiervoor kunnen wij testopstellingen ontwikkelen waardoor we de module wel kunnen testen.

Heeft u een specifiek project of een uitdaging in uw productieomgeving? UNIS Group denkt graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze technici staan voor u klaar.