Industriële projecten

UNIS Group beschikt over een Research and Development afdeling (R&D) die speciaal is ingericht om specifieke vragen en problemen op te lossen. Samen met de opdrachtgever starten onze vakkundige technici een project. Deze projecten zijn zéér uiteenlopend met een grote variatie aan industriële toepassingen.

Redesign van bestaande elektronica

UNIS Group maakt (end-of-life) elektronica voor u op maat. Hierdoor wordt u niet gedwongen te investeren in een compleet nieuw systeem, maar blijft uw vertrouwde machine operationeel door het aanpassen van de elektronica. Wordt de elektronica niet meer geleverd? UNIS Group kan, na een grondige analyse, de elektronica redesignen.

Ontwikkeling van specifieke testopstellingen

Op aanvraag bouwen wij testopstellingen. Hiermee kunnen we specifieke reparaties voor de klant op onze afdeling R&D uitgebreid testen. Daarnaast kan het bij modules voorkomen dat aansluitgegevens en/of aansturing van software onbekend zijn. Ook hiervoor kunnen wij testopstellingen ontwikkelen waardoor we de module wel kunnen testen.

Heeft u een specifiek project of een uitdaging in uw productieomgeving? UNIS Group denkt graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze technici staan voor u klaar.