0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

R&D-oplossingen

R&D-oplossingen

Onze afdeling Research and Development pakt samen met u uiteenlopende industriële vragen en problemen op. Van redesign van bestaande elektronica en het zoeken naar compatibele alternatieven tot de ontwikkeling van testopstellingen om custom-made modules te testen: deze dienst is helemaal toegespitst op het oplossen van uw specifieke uitdagingen.

Aanpassen en redesign van bestaande elektronica

UNIS Group kijkt samen met u naar problemen in uw besturingselektronica. Zijn de componenten in uw elektronica bijvoorbeeld ondergedimensioneerd (is de belasting van de componenten niet in lijn met de capaciteit van uw modules)? Dan gaan wij voor u op zoek naar geschikte alternatieven en zorgen ervoor dat uw elektronica langer meegaat. Door het aanpassen of redesignen van de elektronica blijft uw machine operationeel en bent u niet gedwongen te investeren in een compleet nieuw systeem.

Ontwikkeling van specifieke testopstellingen

Op aanvraag bouwen we testopstellingen. Hiermee kunnen we uw specifieke reparaties op onze afdeling R&D uitgebreid testen. Daarnaast kan het bij modules voorkomen dat aansluitgegevens en/of aansturing van software onbekend zijn. Ook hiervoor kunnen we testopstellingen ontwikkelen, waardoor we de module wel kunnen testen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via sales@unisgroup.com of +31 566 62 44 62 en we bespreken de mogelijkheden graag met u. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Bericht
* is verplicht