Servicecontracten

Met onze contractmogelijkheden bieden wij service op maat. Op basis van uw eisen en wensen bepaalt u, samen met uw contactpersoon van UNIS Group, welke contractvorm het beste aansluit bij uw organisatie. Aan de hand van de door u aangeleverde lijst met industriële elektronica kunnen wij een offerte voor u opstellen.

UNIS Group kent de volgende contractvormen:

Responscontract

Wanneer u kiest voor deze contractvorm, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij storingen. Uw defecte industriële elektronica krijgt voorrang. Als de elektronica bij ons binnen is, wordt de reparatie binnen vier uur in gang gezet. Met een responscontract kunt u extra spoedkosten verminderen/minimaliseren.

Reservevoorraadovereenkomst (critical stock)

U geeft aan zonder welke industriële elektronica u beslist niet kunt. UNIS Group zorgt ervoor dat deze elektronica altijd op voorraad is. Als u elektronica uit de reservevoorraad nodig heeft, dan is het binnen 24 uur bij u op locatie. Tegen speciale tarieven kunnen wij er ook voor zorgen dat de elektronica eerder in uw bezit is. De elektronica is altijd direct beschikbaar gedurende de looptijd van de overeenkomst. Het tarief van de overeenkomst is afhankelijk van de betreffende industriële elektronica.

Uw voordeel

  • Vervanging van defecte elektronica binnen 24 uur.
  • Minimalisering van uw storingskosten.
  • Uitstel van nieuwe investeringen.
  • Hoger rendement op uw huidige productielijn of machine.
  • Zekerheid van ondersteuning.

U kunt de kosten die gepaard gaan met productiestilstand, veroorzaakt door defecte elektronica, tot het minimum beperken.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van de contractvormen van UNIS Group? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.