0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

Servicecontracten

Servicecontracten

Met onze contractmogelijkheden bieden wij service op maat. Op basis van uw eisen en wensen bepaalt u, samen met uw contactpersoon van UNIS Group, welke contractvorm het beste aansluit bij uw organisatie. Aan de hand van de door u aangeleverde lijst met industriële elektronica kunnen wij een offerte voor u opstellen.

UNIS Group kent de volgende contractvormen:

Responscontract

Wanneer u kiest voor deze contractvorm, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij storingen. Uw defecte industriële elektronica krijgt voorrang. Als de elektronica bij ons binnen is, wordt de reparatie binnen vier uur in gang gezet. Met een responscontract kunt u extra spoedkosten verminderen/minimaliseren.

Reservevoorraadovereenkomst (critical stock)

U geeft aan zonder welke industriële elektronica u beslist niet kunt. UNIS Group zorgt ervoor dat deze elektronica altijd op voorraad is. Als u elektronica uit de reservevoorraad nodig heeft, dan is het binnen 24 uur bij u op locatie. Tegen speciale tarieven kunnen wij er ook voor zorgen dat de elektronica eerder in uw bezit is. De elektronica is altijd direct beschikbaar gedurende de looptijd van de overeenkomst. Het tarief van de overeenkomst is afhankelijk van de betreffende industriële elektronica.

Uw voordeel:

  • Vervanging van defecte elektronica binnen 24 uur.
  • Minimalisering van uw storingskosten.
  • Uitstel van nieuwe investeringen.
  • Hoger rendement op uw huidige productielijn of machine.
  • Zekerheid van ondersteuning.

U kunt de kosten die gepaard gaan met productiestilstand, veroorzaakt door defecte elektronica, tot het minimum beperken.

Reserveonderdelen met Critical Stock Management

Met Critical Stock Management helpen wij u inzicht te krijgen in uw installaties, de beschikbaarheid van onderdelen te optimaliseren en de risico’s van uw installaties te verminderen. Een combinatie van inventarisatie, risicoanalyse en management van kritische reserveonderdelen, allemaal in één dienst.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via sales@unisgroup.com  of +31 566 62 44 62 en we bespreken de mogelijkheden graag met u. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Bericht
* is verplicht