Spoedservice

Ervoor zorgen dat uw productieprocessen probleemloos dóórgaan, dat vinden wij belangrijk. Ook als uw industriële elektronica buiten werktijd defect raakt. Wanneer een onderdeel stilstand veroorzaakt en zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen moet worden, dan biedt UNIS Group een spoedservice met snelle doorlooptijd.

Staat uw productieproces stil vanwege defecte elektronica? Spoedreparatie zorgt dat uw productieproces zo snel mogelijk wordt herstart.

Voordelen spoedreparatie

  • Direct na binnenkomst start UNIS Group met repareren van de defecte elektronica.
  • Spoedreparatie is (tegen meerkosten) ook mogelijk na kantoortijden en in het weekend.
  • Altijd bereikbaar, 24/7.
  • Offerte wordt dezelfde dag besproken.
  • Op frequente basis updates van uw spoedreparatie.

Omruilen

U kunt er voor kiezen om uw defecte elektronica om te ruilen voor geteste elektronica uit onze voorraad. Een tijd- en kostenbesparende optie waarbij wij u direct een getest reserveonderdeel uit voorraad toesturen als omruil voor de defecte elektronica.

Response overeenkomst

UNIS Group biedt een 24/7 service om uw productiestilstand te minimaliseren. Tegen een meerprijs zijn spoedreparaties mogelijk buiten kantooruren en tijdens het weekend. Met een response overeenkomst kunt u deze extra kosten verminderen/minimaliseren.

Spoedreparatieverzoek

Heeft u defecte elektronica die met spoed moet worden gerepareerd? Neem contact op via telefoonnummer +31 566 62 44 62 en vraag naar de mogelijkheden.