0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

Spoedservice

Spoedservice

Ervoor zorgen dat uw productieprocessen probleemloos dóórgaan, dat vinden wij belangrijk. Ook als uw industriële elektronica buiten werktijd defect raakt. Wanneer een onderdeel stilstand veroorzaakt en zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen moet worden, dan biedt UNIS Group een spoedservice met snelle doorlooptijd.

Optimale voortgang bevorderen

Om productiestilstand en storingen te minimaliseren, is het tevens van essentieel belang dat u snel goed werkende en geteste elektronica tot uw beschikking heeft. Om een optimale voortgang van uw productieprocessen te garanderen, leveren wij nieuwe en gereviseerde (end-of-life) artikelen uit voorraad. Daarnaast kunnen we bij UNIS Group kritische onderdelen voor u op voorraad houden, door middel van onze reservevoorraadovereenkomst. Onze uitgebreide voorraad en ons groeiende netwerk aan leveranciers zorgen ervoor dat uw machines met minimale vertraging weer operationeel zijn.

Spoedreparaties

Staat uw productieproces stil vanwege defecte elektronica? Spoedreparatie zorgt dat uw productieproces zo snel mogelijk wordt herstart.

Voordelen spoedreparatie:

  • Direct na binnenkomst start UNIS Group met repareren van de defecte elektronica.
  • Spoedreparatie is (tegen meerkosten) ook mogelijk na kantoortijden en in het weekend.
  • Altijd bereikbaar, 24/7.
  • Offerte wordt dezelfde dag besproken.
  • Op frequente basis updates van uw spoedreparatie.

Responscontract

UNIS Group biedt een 24/7 service om uw productiestilstand te minimaliseren. Tegen een meerprijs zijn spoedreparaties mogelijk buiten kantooruren en tijdens het weekend. Met een responscontract kunt u deze extra kosten verminderen/minimaliseren.

Omruilen

U kunt ervoor kiezen om uw defecte elektronica om te ruilen voor geteste elektronica uit onze voorraad. Een tijd- en kostenbesparende optie waarbij wij u direct een getest reserveonderdeel uit voorraad toesturen in ruil voor de defecte elektronica.

Zodra u de vervangende elektronica van ons heeft ontvangen, vragen we u om defecte elektronica binnen één maand naar UNIS Group toe te sturen. Dit bespaart u reparatietijd en stilstand in uw productieproces.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via sales@unisgroup.com of +31 566 62 44 62 en we bespreken de mogelijkheden graag met u. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Bericht
* is verplicht