Geslaagde relatiedag

05 december 2016

Op vrijdag 2 december 2016 waren bijna 120 deelnemers te gast op onze relatiedag in Grou. Tijdens deze middag gaven wij onze relaties een exclusief kijkje achter de schermen van UNIS Group.

Onder het genot van koffie/thee en Friese oranjekoek werden de gasten welkom geheten. Daarna was het tijd voor een rondleiding. Kantoorruimtes, een robotloods, een R&D departement, om nog maar niet te spreken over de diverse reparatie- en testafdelingen. Veel van onze relaties hadden geen idee dat het hoofdkantoor van UNIS Group meer dan tweeënhalf voetbalveld groot is!

Als tweede onderdeel van de dag gaf spreker Foppe de Haan een boeiende presentatie. Hij legde de link tussen het bedrijfsleven en topsport: Wat kunnen bedrijven leren van een voetbalteam en wat kan een voetbalteam leren van het bedrijfsleven?

Een afsluitende maaltijd mocht niet ontbreken. Alle deelnemers konden genieten van een stamppotbuffet uit eigen keuken. Na het buffet werd er, onder het genot van een borrel, volop nagepraat over de afgelopen middag.

De reacties van onze relaties waren zeer positief en wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag:

  • ‘Wat opvalt is dat UNIS Group een grote groei heeft doorgemaakt in het aantal testfaciliteiten ten opzichte van 5 jaar terug!’
  • ‘Indrukwekkend wat UNIS Group allemaal doet. Het had mij veel kosten bespaard, wanneer ik dit eerder had geweten.’
  • ‘Wat een professioneel en geordend bedrijf!’