Hoofdsponsorschap UNIS Flyers met een jaar verlengd!

23 maart 2018

Ook komend seizoen zal UNIS Group aanblijven als hoofdsponsor van de UNIS Flyers. De samenwerking met de ijshockeyclub uit Heerenveen, die in januari 2013 het startsein kreeg, heeft gezorgd voor stabiliteit en professionalisering binnen de club. Vijf jaar en vele overwinningen later, is deze samenwerking nog altijd een succes.

Voor directeur Peter de Vries was het verlengen van het sponsorschap geen moeilijke beslissing: “Mede dankzij het enthousiasme binnen en buiten de club, besloten wij in 2013 hoofdsponsor te worden van de UNIS Flyers. Nu, vijf jaar later, genieten we nog steeds van het enthousiasme, de bevlogenheid en de energie die gepaard gaan met deze sport. Het sponsorschap biedt tevens de mogelijkheid om klanten op een andere manier kennis te laten maken met UNIS Group. De UNIS Flyers zijn intussen onlosmakelijk verbonden met ons bedrijf en het verlengen van het sponsorschap is daarom een vanzelfsprekende keuze.”

Ook UNIS Flyers voorzitter Henk Hoekstra is enthousiast: “UNIS Group geeft de ijshockeysport in het Noorden een kans zich verder te ontwikkelen. Elk jaar hebben wij een stap kunnen zetten als organisatie. Door de financiële stabiliteit zijn we in staat om ook komend seizoen ijshockey in Heerenveen verder te laten groeien. We zijn erg blij en trots dat we zijn verbonden aan UNIS Group.”