Unieke reparatieservice voor elektronische voedingen

13 april 2017

Vanaf nu biedt UNIS Group u een unieke reparatieservice voor elektronische voedingen! UNIS Group heeft alle kennis in huis die nodig is om elektronische voedingen te repareren. Om de gerepareerde voeding te testen hebben we een compleet UV-droogsysteem nagebouwd, inclusief de benodigde hardware, lampkoeling en HMI om de werking van het systeem te reproduceren. Dankzij deze unieke testopstelling kunnen wij de gerepareerde voeding uitvoerig testen en een goede werking garanderen.

Unieke reparatieservice voor elektronische voedingen

UV droogsystemen worden ontwikkeld voor de grafische industrie. De droogsystemen zijn ontworpen om vloeistoffen die gevoelig zijn voor ultraviolet licht (UV) snel te laten drogen. Een voorbeeld hiervan is de inkt die door drukkerijen wordt gebruikt om kranten en tijdschriften te drukken.

In een drukpers brengen meerdere drukstations elk een andere kleur inkt op het papier aan. Tussen twee drukstations worden krachtige UV lampen ingezet om de inkt te drogen. Deze zgn. droogunits maken het mogelijk om op hoge snelheid meerdere lagen inkt na elkaar aan te brengen zonder de drukpers te vervuilen.

De krachtige UV lampen in de droogsystemen worden aangestuurd door een elektronische voeding die hiervoor speciaal is ontworpen. In een drukpers worden in de regel meerdere elektronische voedingen toegepast, waarbij de besturing op de master zit er en meerdere slaves worden aangesloten.

Wij bieden u daarom graag een duurzame manier om de levensduur van deze systemen te verlengen.

Voordelen reparatieservice:

  • U reduceert kosten
  • U verlengt de levensduur van uw UV systeem
  • U kunt de aanschaf van nieuwe onderdelen uitstellen
  • Goede werking gegarandeerd door unieke testopstelling
  • Inclusief 1 jaar garantie

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.