Open Dag UNIS Group trekt veel nieuwsgierige bezoekers

25 april 2016

De open dag van UNIS Group in Grou (Biensma 33a-35a) heeft zaterdag 23 april 2016 ruim 600 bezoekers getrokken. Tijdens deze dag namen de medewerkers van UNIS Group hun vrienden en familie mee voor een kijkje achter de schermen. Bezoekers konden meelopen met de rondleiding en demonstraties bekijken.

Open Dag UNIS Group

Rondleiding langs iedere afdeling

Bij iedere afdeling konden bezoekers een kijkje nemen, waar de medewerkers enthousiast vertelden over hun werkzaamheden. Van PLC tot frequentieregelaar, van softstarter tot een industriële PC, alles kwam tijdens de rondleiding voorbij. Bezoekers waren erg onder de indruk van het grote gebouw en de vele afdelingen die UNIS Group heeft. ‘Ik heb nooit geweten dat UNIS Group zo groot is!’, reageerde één van de vele bezoekers.

Een succesvolle dag

Na ruim twee uren kwamen de meeste bezoekers bij het eindpunt aan. Hier konden zij genieten van heerlijke versnaperingen. Voor de jongsten was een springkussen, dat volop werd gebruikt. De medewerkers van UNIS Group kijken terug op een succesvolle open dag. Zo vindt een medewerker: ‘Het is heel fijn dat mijn vrienden en familie nu weten waar ik elke dag aan het werk ben.’