Simodrive defect? Laat hem door ons repareren!

25 mei 2018

Simodrives worden wereldwijd erkend als een zeer betrouwbare aandrijfoplossing voor de automobielindustrie. Op bijna alle afdelingen binnen het productieproces worden Simodrives gebruikt. Wanneer een drive defect raakt, kan dit leiden tot een schadelijke stilstand van uw productieproces. UNIS Group biedt de oplossing: wij reinigen, repareren en testen uw Simodrives. Dit betekent dat u niet vroegtijdig in een nieuwe machine hoeft te investeren en het productieproces zo snel mogelijk kunt hervatten.

Unieke driedaagse vermogenstest tot 110 kW

Om na reparatie de Simodrive intensief te kunnen testen hebben wij een uniek testsysteem ontwikkeld. De voedingen en aandrijfeenheden worden getest in een driedaagse vermogenstest met een hoog en continu vermogen tot 110 kW. Dit zorgt ervoor dat uw Simodrive met succes gerepareerd is wanneer deze ons testcentrum verlaat. Als blijkt dat uw Simodrive niet kan worden gerepareerd, hebben we de mogelijkheid om het defecte onderdeel te vervangen door een onderdeel uit onze grote voorraad geteste reserveonderdelen.

Dankzij onze ervaring in de automobielindustrie en onze expertise op het gebied van industriële elektronica hebben wij 94% van de ontvangen Simodrives succesvol gerepareerd.

UNIS Group staat voor:

✓ ,,No cure, no pay”
Tot 2 jaar garantie
Professioneel en snel
Reparatie van ‘end-of-life’ artikelen
Vaste prijzen
Spoedreparaties 24/7

Van PLC’s tot frequentieregelaars, van softstarters tot industriële PC’s, UNIS Group is uw partner in de reparatie en service van industriële elektronica. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons salesteam en vraag naar de mogelijkheden.