UNIS Flyers brengt beker naar UNIS Group

03 maart 2016

Sinds vandaag staat de overwinningsbeker enkele weken bij UNIS Group. Het team kwam de beker vandaag hoogstpersoonlijk brengen. Afgelopen januari won het team de finale in Eindhoven en mocht zich daarmee bekerkampioen ijshockey noemen. Als hoofdsponsor ontving UNIS Group de Flyers mét beker.

De spelers kwamen met wedstrijdshirts en beker binnen, waarna ze een rondleiding kregen. Na de rondleiding was het tijd voor een goede lunch in het bedrijfsrestaurant. Een foto van het team met de overwinningsbeker mocht natuurlijk niet ontbreken!

Zondag 6 maart speelt UNIS Flyers de kwartfinale van de play-offs tegen Luik Bulldogs. “De ploeg is gezond en fit. We zijn klaar voor het beste deel van het seizoen”, zegt hoofdcoach Mike Nason in de preview op de playoffs. Als trotse hoofdsponsor wenst UNIS Group het team veel succes!

UNIS Flyers brent beker naar UNIS Group

UNIS Group is hoofdsponsor van UNIS Flyers

UNIS Group is hoofdsponsor van de Flyers. UNIS Flyers kent een grote historie. De Flyers speelde de eerste competitiewedstrijd in 1967 en na vier jaar werd al het hoogste niveau in Nederland bereikt. De Flyers zijn, met zeven landstitels en elf nationale bekers, nog altijd de bekendste en succesvolste ploeg in de geschiedenis van het Nederlandse ijshockey.