UNIS Flyers Nederlands kampioen

27 februari 2017

Zondagavond hebben de UNIS Flyers hun Nederlands kampioenschap geprolongeerd!

UNIS flyers wonnen de finale met 5-2 van Hijs Hokij uit Den Haag. Ondanks deze mooie eindstand begonnen de UNIS Flyers met een achterstand. In slechts twee minuten spelen scoorde Hijs Hokij en werd het 0-1. Al snel maakte Postma de 1-1 maar door een goal van Van der Schuit ging Hijs Hokij met een 1-2 voorsprong de rust in (na de eerste periode).

Bezak zorgde in de tweede periode voor de gelijkmaker en Turcotte maakte daarna de 3-2 voorsprong. Tijdens de laatste periode zorgde Bezak voor de 4-2 en Postma maakte de 5-2. Het is een feit: UNIS Flyers is voor de negende keer Nederlands kampioen!

UNIS Flyers, van harte gefeliciteerd! Als trotse hoofdsponsor wenst UNIS Group jullie veel succes met de volgende uitdaging, de play-offs!

UNIS Flyers Nederlands kampioen

Foto: Nicolien Sijtsema

UNIS Group is hoofdsponsor van UNIS Flyers

UNIS Group is hoofdsponsor van de UNIS Flyers, dat een grote historie in ijshockey kent. UNIS Flyers speelde de eerste competitiewedstrijd in 1967 en na vier jaar werd al het hoogste niveau in Nederland bereikt. De UNIS Flyers zijn nog altijd de bekendste en succesvolste ploeg in de geschiedenis van het Nederlandse ijshockey.