UNIS Flyers pakt landstitel

14 maart 2016

Na 33 jaar staat UNIS Flyers eindelijk weer eens in de eregalerij van landskampioenen. UNIS Flyers speelde afgelopen weekend de halve finale van de play offs van de BeNe-league. Geleen werd in deze halve finale verslagen en Den Haag verloor in de andere eindstrijd van het Belgische HYC Herentals. Daardoor pakte UNIS Flyers automatisch de landstitel.

UNIS Flyers klaarde de klus in twee duels. Zaterdag was de winst met 5-3 nog nipt. Ondanks een 4-1 voorsprong halverwege, maakte de thuisploeg het zichzelf nog uiterst lastig door de Limburgers tot 4-3 terug te laten komen. Zondag werd de uitwedstrijd gewonnen (8-3). Nadat duidelijk werd dat Herentals in de andere halve finale het Den Haag van ex-Flyers coach Chris Eimers had verslagen, vierden de Heerenveners een klein feestje vanwege het behalen van de landstitel. ,,Dat mag ook, na zoveel jaren wachten hebben wij het nu eindelijk geflikt’’, aldus een trotse voorzitter Henk Hoekstra.

Komend weekend speelt UNIS Flyers de finale van de BeNe-League tegen HYC Herentals. Zondag 20 maart speelt UNIS Flyers thuis dé return om 17.00 uur in het Thialf stadion. Mocht UNIS Flyers de finale winnen dan is UNIS Flyers kampioen van de BeNe-League. Als trotse hoofdsponsor wenst UNIS Group het team veel succes!

UNIS Flyers pakt landstitel

Programma voor de finalewedstrijden BeNe-league

Zaterdag 19-03-2016, 21:00 uur
REPLAY HYC Herentals vs UNIS Flyers

Zondag 20-03-2016, 17:00 uur
UNIS Flyers vs REPLAY HYC Herentals

Indien noodzakelijk: dinsdag 22-03-2016, 20:00 uur REPLAY HYC Herentals vs UNIS Flyers

UNIS Group is hoofdsponsor van UNIS Flyers

UNIS Group is hoofdsponsor van de Flyers. UNIS Flyers kent een grote historie. De Flyers speelde de eerste competitiewedstrijd in 1967 en na vier jaar werd al het hoogste niveau in Nederland bereikt. De Flyers zijn, met acht landstitels en elf nationale bekers, nog altijd de bekendste en succesvolste ploeg in de geschiedenis van het Nederlandse ijshockey.