0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

Certificaten

UNIS Group hanteert hoge normen op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid. Het handhaven en verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening is een continu proces. UNIS Group BV is gecertificeerd voor:

ISO 9001

Kwaliteit is heel belangrijk voor UNIS Group. Met de ISO 9001 zorgt UNIS Group voor voortdurende verbetering van alle bedrijfsprocessen. Het doel is dat de klant tevreden is met onze dienstverlening. Wij meten de klanttevredenheid dagelijks door middel van enquêtes. Opmerkingen en suggesties van onze klanten helpen UNIS Group bij het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

ISO 14001

UNIS Group ziet het milieubeleid – evenals de zorg voor veiligheid, gezondheid en welzijn – als een integraal onderdeel van de totale bedrijfsvoering. Het milieubeleid is gericht op een continue verbetering van de milieuprestatie. Hierbij zal UNIS Group zich inspannen om de milieueffecten, die door onze bedrijfsactiviteiten worden veroorzaakt, zoveel mogelijk te voorkomen, dan wel te beperken.

ISO 45001

UNIS Group heeft de gezondheid en veiligheid van haar werknemers hoog in het vaandel staan en is daarom trots op haar ISO 45001 certificaat. De ISO 45001 dicteert de vereisten ten aanzien van ons managementsysteem voor gezond en veilig werken en zorgt ervoor dat we een veilige werkomgeving creëren, continue verbeteringen doorvoeren in de arbeidsomstandigheden en risico’s op de werkplek verminderen.

Heeft u problemen met het openen van het pdf-document? Download het document en sla het document op uw computer op. Open het document vervolgens in Adobe Acrobat Reader.

Beschikt u nog niet over dit programma, dan kunt u dat hier gratis downloaden.