Circulaire gedachte

Onze toekomst is circulair, daar zijn we het vandaag de dag over eens. Maar bij UNIS Group weten we dat al veel langer: de kern van onze dienstverlening is duurzaam en circulair. We zorgen er sinds 1984 voor dat onze klanten wereldwijd zo lang mogelijk gebruik maken van bestaande systemen, zodat ze niet gedwongen worden om te investeren in nieuwe systemen. We repareren defecte elektronica en als componenten niet meer leverbaar zijn, gaan we in overleg met de klant op zoek naar compatibele alternatieven.

UNIS Group geeft uw defecte elektronica een tweede leven!

UNIS Group biedt een duurzame reparatieservice aan om de levensduur van uw industriële apparatuur te verlengen. Daarnaast zijn we altijd geïnteresseerd in de overname van nieuwe en gebruikte elektronica. Ook defecte elektronica en onderdelen kunt u bij ons inleveren. U verzamelt de onderdelen in onze Elektronica Recycle Box en wij komen de box kosteloos bij u ophalen. We hergebruiken de materialen zoveel mogelijk en recyclen de onderdelen die niet meer bruikbaar zijn op een verantwoorde manier. U draagt op deze manier bij aan een circulaire economie, omdat we verouderde of defecte elektronica een nieuw leven geven en opnieuw in het productieproces inzetten.

Vraag de gratis Elektronica Recycle Box aan

Bij UNIS Group vraagt u eenvoudig en zonder verplichtingen een recycle box aan waarin u uw defecte elektronica en onderdelen op locatie kunt verzamelen. U heeft de keuze uit een box met een inhoud van 77 liter of een box met een inhoud van 610 liter. Uiteraard is de box gemaakt van gerecycled materiaal. Zodra de box vol is, vraagt u UNIS Group om deze kosteloos bij u op te komen halen. We hergebruiken de materialen zoveel mogelijk en recyclen de onderdelen die niet meer bruikbaar zijn op een verantwoorde manier.

Wilt u samen met ons werken aan een duurzame toekomst en een circulaire industrie? Neem dan contact met ons op via 0566 62 44 62 of e-mail naar recycle@unisgroup.com en geef uw defecte elektronica een tweede leven.

U kunt hieronder direct en geheel kosteloos een recycle box aanvragen, vul hiervoor het onderstaande formulier in.