Circulair vanuit de basis

Onze toekomst is circulair, daar zijn we het anno 2019 over eens. Maar bij UNIS Group weten we dat al veel langer: de kern van onze dienstverlening is duurzaam en circulair. We zorgen er sinds 1984 voor dat onze klanten wereldwijd zo lang mogelijk gebruik maken van bestaande systemen, zodat ze niet gedwongen worden om te investeren in nieuwe systemen. We repareren defecte elektronica en als componenten niet meer leverbaar zijn, gaan we in overleg met de klant op zoek naar compatibele alternatieven.

We dragen bij aan een circulaire industrie, omdat we verouderde of defecte elektronica een tweede leven geven en opnieuw in het productieproces inzetten.

UNIS Group geeft uw defecte elektronica een tweede leven! UNIS Group biedt een duurzame reparatieservice aan om de levensduur van uw industriële apparatuur te verlengen. Daarnaast zijn we altijd geïnteresseerd in de overname van nieuwe en gebruikte elektronica. Maar ook uw defecte elektronica kunt u bij ons inleveren! We hergebruiken de materialen zoveel mogelijk en recyclen de onderdelen die niet meer bruikbaar zijn op een verantwoorde manier. Op deze manier werken we samen aan het verminderen van de milieubelasting en een betere wereld.

Wilt u samen met ons werken aan een duurzame toekomst en een circulaire industrie? Neem dan contact met ons op.