0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

Recycling

Elektronica Recycle Box

Onze toekomst is circulair, daar zijn we het vandaag de dag over eens. Maar bij UNIS Group weten we dat al veel langer: de kern van onze dienstverlening is duurzaam en circulair. We zorgen er sinds 1984 voor dat onze klanten wereldwijd zo lang mogelijk gebruik maken van bestaande systemen, zodat ze niet gedwongen worden om te investeren in nieuwe systemen. UNIS Group biedt een duurzame reparatieservice aan om de levensduur van uw industriële apparatuur te verlengen. Als componenten niet meer leverbaar zijn, gaan we in overleg met de klant op zoek naar compatibele alternatieven.

UNIS Group geeft uw defecte elektronica een tweede leven!

Daarnaast zijn we altijd geïnteresseerd in de overname van nieuwe en gebruikte elektronica. Ook defecte elektronica en onderdelen kunt u bij ons inleveren. U verzamelt de onderdelen in onze Elektronica Recycle Box en wij komen de box kosteloos bij u ophalen. We hergebruiken de materialen zoveel mogelijk en recyclen de onderdelen die niet meer bruikbaar zijn op een verantwoorde manier. U draagt op deze manier bij aan een circulaire economie, omdat we verouderde of defecte elektronica een nieuw leven geven en opnieuw in het productieproces inzetten.

Recycling van elektronica volgens WEEELABEX

Er is wet- en regelgeving rondom het verwerken van (ingezamelde) afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (WEEE). Er wordt van ons en onze klanten gevraagd dat we op een verantwoordelijke manier omgaan met afvalstromen. De verwerking en recycling van elektronica vraagt om een professionele en gecertificeerde partner, wij werken daarom samen met Huiskes.

Als er afvalstromen in de Elektronica Recycle Box zitten, laten we deze via Huiskes verwerken. Door samen te werken met Huiskes zorgen we ervoor dat afgedankte elektronica verantwoord wordt verwerkt. Huiskes Metaal BV is WEEELABEX-gecertificeerd en specifiek ingericht voor het proces van inzameling, opslag, transport, verwerking, recycling en hergebruik van elektrische apparaten. WEEELABEX staat voor Waste Electric and Electronic Equipment Label of Excellence.

Vraag de gratis Elektronica Recycle Box aan

Vraag eenvoudig en zonder verplichtingen een Elektronica Recycle Box aan waarin u uw defecte elektronica en onderdelen op locatie kunt verzamelen. U heeft de keuze uit een box met een inhoud van 77 liter of een box met een inhoud van 610 liter. Uiteraard is de box gemaakt van gerecycled materiaal. Zodra de box vol is, vraagt u UNIS Group om deze kosteloos bij u op te komen halen.

Neem contact met ons op via sales@unisgroup.com of +31 566 62 44 62 en we bespreken de mogelijkheden graag met u. U kunt de Elektronica Recycle Box ook direct en geheel kosteloos aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen.

Bedrijfsnaam*
Naam*
Postcode*
Straat*
Plaats*
E-mail*
Telefoon*
Bericht / Aantal Liters Recyclebox*
* is verplicht