Wij repareren en testen uw defecte elektronica!

UNIS Group is van mening dat u defecte elektronica niet hoeft te vervangen door nieuwe items zolang deze ook gerepareerd kunnen worden. Het is een kostenbesparende en milieuvriendelijke manier om de levensduur van uw productielijnen te verlengen, zonder dat u hoeft te investeren in updates of nieuwe systemen. UNIS Group is gespecialiseerd in de reparatie van industriële elektronica, zowel end-of-life als nieuwe elektronica.

No cure, no pay

UNIS Group werkt met vaste reparatieprijzen. U weet van tevoren wat u betaalt. We repareren en testen uw elektronica zoals geoffreerd en bieden u daarbij tot twee jaar garantie. Reparaties zijn altijd op basis van no cure, no pay: in uitzonderlijke gevallen, als uw elektronica niet kunnen repareren, berekenen wij geen kosten. De elektronica wordt in dat geval geretourneerd of op een verantwoorde wijze afgevoerd.

Spoedreparatie

UNIS Group biedt spoedreparatie van uw defecte industriële elektronica aan om stilstand van uw productieproces tot het minimum te beperken.

Meer dan 150.000 onderdelen op voorraad

UNIS Group is gespecialiseerd in de reparatie en verkoop van industriële elektronica, zowel end-of-life als nieuwe elektronica. UNIS Group beschikt over een uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen van zowel bekende merken als minder bekende merken. UNIS Group levert direct uit voorraad. Hierdoor kunnen wij de stilstand van uw productieproces tot het minimum beperken.

Vraag om meer informatie of een offerte. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.