Reparatie – Servomotoren

Defecte servomotor? Het kopen van een nieuwe servomotor is vaak een grote investering. Kies voor reparatie, dat is goedkoper én duurzamer.

Servomotoren kwaliteitsreparaties

Onze engineers van de afdeling Servomotoren zijn volledig gespecialiseerd in het repareren, reviseren, afstellen en testen van servomotoren, ongeacht merk of type. De hightech werkplaats is voorzien van hoogwaardige meetapparatuur, waarmee gerepareerde servomotoren uitvoerig worden getest. Alle werkzaamheden worden op basis van hoge kwaliteitsnormen en vastgestelde protocollen uitgevoerd.

servo motor reparatie

Reparatieproces

Na het schoonmaken van de motor en de defectdiagnose ontvangt u een offerte. De standaardreparatie bestaat uit het vervangen van de lagers van de servomotor en het reinigen/reviseren van de behuizing. Afhankelijk van het defect worden de volgende zaken na diagnose gerepareerd/vervangen:

  • Terugkoppeling in de vorm van een encoder/resolver/tacho
  • Rem
  • Balanceren van de rotor
  • Behuizing
  • Reviseren van beschadigde rotoren
  • Ventilatoren
  • Transmissie (overbrenging)

Spoedreparatie

Staat uw productieproces stil vanwege een defecte servomotor? Spoedreparatie zorgt dat uw productieproces zo snel mogelijk wordt herstart. UNIS Group doet zijn uiterste best uw productiestilstand tot een minimum te beperken. Dit doen wij 24/7. Tegen meerkosten zijn spoedreparaties ook mogelijk na kantooruren en in het weekend.

No cure, no pay

Alle reparaties worden op basis van ‘no cure, no pay’ uitgevoerd. In het geval dat we uw servomotor niet kunnen repareren, berekenen wij geen kosten. De module wordt in dat geval op uw verzoek geretourneerd of op een verantwoorde wijze afgevoerd. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Stuur uw defecte servomotor naar UNIS Group!

Benieuwd wat UNIS Group voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.