0 Vergelijken
  • Wereldwijde verzending Wereldwijde verzending
  • Zelfde dag verzonden Zelfde dag verzonden
  • Voorraad + 150.000 artikelen Voorraad + 150.000 artikelen
  • Spoedservice Spoedservice

UNIS Group houdt vast aan huidig prijsbeleid ondanks schaarste en prijsstijgingen.

Lees meer

Verzendinformatie

Wij verzenden wereldwijd via UPS, tenzij u anders wenst. In uw winkelwagen ziet u de beschikbare verzendopties en de bijbehorende verzendkosten. Dit zijn eenmalige kosten per bestelling. Wij verzenden met UPS Standard en UPS Express binnen Europa, buiten Europa verzenden we met UPS Express Saver. U ontvangt een trackingnummer zodra uw pakket is verzonden.

Levering

De vervoerder bezorgt op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. De vervoerder kiest zijn eigen afleveringsschema. Houd er rekening mee dat u op het afleveradres aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen. U kunt het pakket het beste op een zakelijk adres laten bezorgen. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de manier waarop de zending op het afleveradres wordt ontvangen. Indien er niemand aanwezig is om de zending in ontvangst te nemen, laat de vervoerder een kaart met instructies achter. We zullen ook proberen contact met u op te nemen. De volgende dag volgt er niet automatisch een nieuwe bezorgpoging.

Delivered at Place

Zendingen zijn niet verzekerd voor schade en / of diefstal. De door UNIS Group te leveren producten gelden als geleverd op het moment dat de goederen de fabriek of het magazijn van UNIS Group verlaten; alsmede - indien is overeengekomen dat de producten worden afgehaald - op het moment waarop de wederpartij wordt medegedeeld dat de zaken bij UNIS Group gereed staan ​​voor afhaling. Tenzij anders overeengekomen, vinden leveringen via de webshop plaats conform de Incoterm “Delivered At Place” (DAP - Incoterms 2020) op het door de koper opgegeven afleveradres.

UPS verwacht uw persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending, zowel op zakelijke als privéadressen. Als u niet zelf kunt tekenen voor ontvangst van de bestelling, kan UPS de levering niet garanderen. U bent verantwoordelijk voor derden die op het door u opgegeven afleveradres voor ontvangst tekenen.