Nieuwe en gebruikte onderdelen van Siemens

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte onderdelen van Siemens. Het enige dat u hoeft te doen is aan ons doorgeven naar welke onderdelen u op zoek bent, wij sturen u vervolgens een offerte met een scherp prijsvoorstel. We hebben een uitgebreid assortiment en kunnen daarnaast snel onderdelen voor u bestellen. Alle onderdelen, zowel nieuwe als gebruikte, worden met garantie geleverd.

We verlengen de officiële Siemens fabrieksgarantie op nieuwe artikelen met nog eens 1 jaar. Dus als Siemens u een garantie van 1 jaar biedt, bieden wij u een garantie van 1 jaar extra. Op deze manier krijgt u een garantie van 2 jaar.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact op met ons verkoopteam. Na akkoord op de offerte versturen we onderdelen vanuit onze voorraad zo snel mogelijk naar u toe of we bestellen de gewenste onderdelen voor u.

 

Voorgaande is een vrijblijvend aanbod. UNIS Group behoudt zich het recht tot wijziging voor. De daadwerkelijke garantietermijn staat weergegeven op de offerte. De extra garantie is enkel van toepassing op producten van Siemens die bij UNIS Group zijn gekocht. Overige garantievoorwaarden zoals weergegeven in de algemene voorwaarden van UNIS Group zijn onverminderd van toepassing.